Alla inlägg under december 2009

Av Fia - 15 december 2009 22:44

Känner mig så stressad inför torsdagen då sista dagen är för mig i skolan. Alltså jag har vart lugn sen jag skickade in mitt exmensarbete i går men nu börjar jag stressa upp mig igen!

Imorgon har jag lyckats fixa en klipptid efter jobbet och senare på kvällen ska jag göra nagelförlängning, franska. Men gör dom inte jättelånga, tycker inte det är snyggt utan lagomt långa.

Idag efter jobbet så fick jag en känning så jag åt yoghurt och flingor + drack lite vanlig sockrad red bull, sen blev jag så trött så jag somnade. Vaknade upp sen med ett bs på 22,5 inte så bra..Men mådde inte dåligt förutom att jag var lite törstig.


God natt på er!







Av Fia - 14 december 2009 22:37

I min diabetesförening har de gått ut och efterlyst personer som vill sitta barnvakt/avlasta föräldrar som har barn med diabetes.

Så jag och min man har fått kontakt med en familj som har ett barn på 2 år med diabetes som vi ev. ska börja sitta barnvakt åt. Men vi ska träffas först efter alla julledigheter och det är över så någon gång i början av nästa år.

Jag tror att föräldrarna känner sig extra säkra att lämna bort sina barn för några timmar eller sova över när personen själv har god kunskap/har diabetes själv.

Så hör efter med eran diabetesförening om det är någon som vill ha barnvakt åt sina barn med diabetes eller om du kan hjälpa till på något sätt!

Annars kan du ju be diab.föreningen att maila ut att du gärna sitter barnvakt!


Ha en bra kväll!

Av Fia - 14 december 2009 17:02

Idag ringde det en kvinna från min skola. Det var så att hon ringde till några få, enstaka elever på min skola. Jag tänkte,shit vad har jag gjort??

Det var så att mina lärare hade valt ut mig att jag ska få ett stipendium!!! Fatta vad häftigt, lilla jag får ett stipendium! Blev så otroligt glad och chokad!!

Så hon frågade om hon kunde få mitt banknr vilket hon så gärna fick! 


Skickade äntligen in mitt examnesarbete idag så nu kan jag koppla av! Men på torsdag ska vi opponera mot varandra men det ska nog gå bra!

Annars så har jag vart på jobbet idag. Men jag börjar nog fan bli lite senil-dement! Glömde min blodsockermätare hemma igen! Tog en rask promenad hem från jobbet för jag tänkte att jag säkert ligger högt. Men låg på 5,4 när jag kom hem  

Av Fia - 14 december 2009 10:18

Inatt satt jag uppe till 3 med mitt examensarbete. När jag väl trodde att jag var klar med det så insåg jag att jag totalt hade glömt bort sammanfattningen i början! Vad trött man kan bli då! Så nu sitter jag här & knåpar på den. Men jag har exakt 1 timme och 40min innan den ska vara inskickad.

Låg på 12,2 nu när jag vaknade. Har sovit väldigt få timmar och är stressad vilket säkert resulterar i lite högre värde.

Av Fia - 13 december 2009 11:59

Idag låg mitt blodsocker på 4,6 perfekt    Så Paradischoklad är bra för mig,haha.

Nädå men det känns så bra att vakna på ett sånt bra värde, händer inte så ofta så att säga..

Idag blir det till att sitta vid datorn och skriv det sista eftersom examensarbetet ska vara inne imorgon..så jag får inte hitta på massa annat, det går inte!

Jag får vara som Pippi och säga åt mig själv på skarpen!

6,4

Av Fia - 13 december 2009 01:06

Just nu ligger mitt bs på 6,4 så jag fixade nog chokladen bra ändå. Glömde skriva att jag tog 2e till.

Nu börjar min hjärna bli trött men ska försöka sitta uppe ett tag till och skriva. Jag har jättesvårt att skriva skolarbeteten på dagtid så det blir väldigt ofta sent på kvällen/natten. Men nu som sagt börjar jag känna mig lite mossig i huvudet.

Drack ett glas vin förut när jag tyckte det gick trögt att skriva   

Av Fia - 12 december 2009 22:41

Gubben min kom hem med en Paradisaks han har fått där han vikarierar extra. Detta är inte så bra..jag älskar verkligen choklad och särskilt sån här god choklad! Så nu har jag ätit en 5 bitar iaf sen fick jag lov att behärska mig! Det är lite lurigt med choklad eftersom mitt bs börjar verka först efter ca 3 timmar. Men jag ska sitta uppe sent inatt ändå med examensarbetet så jag kommer att ha koll på blodsockret då!

Av Fia - 12 december 2009 15:53

Blir så glad att det faller lite snöflingor här! Snön ligger ju typ aldrig kvar här, blir bara slask så man får vara glad över att se snön falla iaf!

Jag har vart ut på en 40 min lång promenad med en bekants hund. Han är så söt! Blandning mellan chihuahua och papillion, så söt! Det som är så fantastiskt med den hunden är att min man som är djurallergiker tål hunden! Jag har haft med hunden 3 ggr hem nu och han har inte känt av den alls! Helt otroligt! Men har jag haft mina marsvin uppe springandes i soffan så känner han av det direkt..

Jag brukar tjata på gubben min att vi ska köpa hus så kan vi skaffa en sån här liten spelivink till hund och ett rum med bara marsvin    Ja jag är galen i marsvin,haha.

Nu ska jag eller MÅSTE jag sätta mig med examensarbetet. Jag är helt otrolig på att hitta på andra saker istället, t.o.m städning är 1000ggr roligare!

Presentation

Omröstning

Vad är du mest rädd att få för komplikation? OBS! Man behöver inte få någon komplikation alls av sin diabetes!Är bara nyfiken!
 Nedsatt syn/förlora synen
 Amputera
 Njurförändringar
 Hjärt&kärl förändringar
 Annat

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards