Alla inlägg den 8 maj 2009

Av Fia - 8 maj 2009 21:35

Nu har jag iaf fått i mig massa mat på middagen vi var på. Så nu kanske ketonerna har gått ner. Åt ris, vegg-gryta, sallad och bröd. Men en rätt liten portion för jag blev nästan mätt på en gång. Till efterrätt blev det en jättegod jordgubbstårta som jag tog 3 bitar av! :p

MItt bs har legat bra hela dagen, nu efter all tårta ligger det på 10,0 så det är inte illa!

Av Fia - 8 maj 2009 17:05

Har ju mått lite smått illa de senaste dagarna. Tänkte att jag skulle ta ett keteon test men självklart hade ju stickorna gått ut i april så mätaren vägrade ta dem. Så ner på apoteket för att hämta ut nya, tur att jag hade recept på dem kvar! Tog ett keton prov direkt när jag kom hem, 0,4 visade det så där är svaret på varför jag mår som jag mår. Nu är ju 0,4 lågt så det är ju inget särskilt jag behöver göra förutom att börja äta bättre! Har ju fått svält ketoner.

Hade så i somras innan jag lades in på sjukhus då jag fick Sarkoidosen, då hade jag också svältketoner fram och tillbaka under sommaren för jag fick inte i mig någon mat alls pga. mina jättehöga kalkvärden så mådde jag så illa.

Så nu har jag köpt hem rostisar, vegg.pastej och god fil som jag precis har ätit. Snart ska vi ju iväg på middag också men känner faktiskt inte alls för att åka dit. Jobb festen skiter jag i, orkar inte med massa fulla människor.

Av Fia - 8 maj 2009 15:19

Idag har jag bara legat kvar i sängen nästan hela dagen..Känner inte för nånting men skyller på det gråa, regniga vädret!

Ska på kalas idag och sen ev. åker jag en sväng hem till en jobbkompis som ska ha fest. Men jag ska inte dricka, känner inte alls för det.

Har mått lite dåligt sen jag höjde Imurelen, är trött, lite illamående mm. Min lungläkare har skrivit ett bra brev som jag ska lämna till FK. Det står bla att jag är tungmedicinerad och absolut inte kan jobba 100% och att min syresättning är under 80% så inte konstig man är helt flåsig och "svag".

Måste skärpa till mig med maten, har knappt ätit nåt den senaste veckan, är inge hungrig alls..Tidigt imorse åt jag en skål med mjölk och musli, sen har jag bara ätit ett äpple och en glass på hela dagen. Men vi kommer att bli bjudna på middag på kalaset så det ska bli gott!

Presentation

Omröstning

Vad är du mest rädd att få för komplikation? OBS! Man behöver inte få någon komplikation alls av sin diabetes!Är bara nyfiken!
 Nedsatt syn/förlora synen
 Amputera
 Njurförändringar
 Hjärt&kärl förändringar
 Annat

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards