Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Fia - 26 juli 2010 17:45

Jag pallrade mig iväg på yogan. Var så himla skönt att komma iväg på den!

Sen träffade jag min kompis i gymmet. Var så skönt att ha honom med för han visade mig hela tiden hur jag skulle göra! Så jag gick på löpbandet, roddmaskinen, nån lårmaskin, träningscykeln och nån maskin för mage och lår. Tränade i 1 timme på gymmet och det fick räcka, kändes verkligen i mina lår och ben! Så jag är så nöjd över min träning idag!

Sen hämtade jag Max så jag har gått en promenad med honom och lekt med han.

Åt samma mat som igår dvs. qourn pytt med ägg. Och vad gör smarta jag? Jo istället för att ta 6e som var alldeles på tok för mycket insulin till det igår så tar jag 5e!! Hallå!!!!??? Hur smart är jag på en skala? Har tränat järnet och så minskar jag dosen med en fjuttig enhet... ni kan ju klura ut hur jag har haft det sen efter lunchen..japp känning efter känning.. Blir såååå trött på mig själv!!

Jag kunde väl ha minskat med 2,5e åtminstone men icke..

Nåt kul annars är att jag har gått ner 1 kilo sen jag började med viktklubb förra veckan!(ok brukar pendla lite upp och ner mellan nåt kilo men hoppas jag fortsätter gå ner förutom om man bygger muskler så går man ju upp lite men det är ju helt ok) Inte mycket men mot rätt väg iaf!

Av Fia - 26 juli 2010 08:01

Nu har jag ätit frukost och ska ta mig in till stan och gå på yoga! Efter yogan ska jag träffa en kompis på gymmet så nu jäklar ska jag komma igång med träningen!

Jag gillar inte att gymma men får försöka se det från den positiva sidan att det är ju träning. Tycker det ska bli kul att träna med min kompis dels så han kan lära mig hur jag ska göra. Jag är inte så duktig på hur grejerna fungerar på gymmet,haha.

Have a nice day!

Presentation

Omröstning

Vad är du mest rädd att få för komplikation? OBS! Man behöver inte få någon komplikation alls av sin diabetes!Är bara nyfiken!
 Nedsatt syn/förlora synen
 Amputera
 Njurförändringar
 Hjärt&kärl förändringar
 Annat

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards