Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Fia - 25 juli 2010 23:09

Just nu är jag såååå trött på min diabetes! Jag åt till middag qourn pytt med ett ägg till. Tog 6e för jag åt en rätt stor portion så jag ville inte ligga högt efteråt.

Börjat tvätta efter middagen. Springer ut och in i tvättstugan. Känner att jag börjar ligga lågt men fortsätter hänga tvätt. När jag inte lyckas hänga upp en tröja på en galge utan misslyckas gång på gång så inser jag att det är dags att ta nåt att äta för att få upp blodsockret. Tar en av gubbens vanliga redbull med socker i.

Sen efter ca 1 timme så känner jag att jag fortfarande ligger lågt trots redbullen! SÅ tröttsamt! Tar en tallrik med mjölk, cornflakes och sylt. Nyss tog jag blodprov igen för gubben tyckte jag var så sur och grinig och jag ligger på 4,0. (hatar när hanpåtalar att jag ligger lågt men oftast har han ju tyvärr rätt)

Varför i hela friden går inte mitt blodsocker upp? Så nu har jag ätit 2 rostade mackor för det stiger ju lite mer långsamt nu till natten så jag slipper gå upp och äta igen..

Antagligen så tog jag alldeles för mycket insulin till pytt i pannan..

Sen så blir det så jäkla drygt och gör mig så arg med att behöva äta massa extra för nu översteg jag mina kalorier för idag som jag fyller i på viktklubb.se   

Av Fia - 25 juli 2010 17:53

Förstår inte hur jag kan vara så trött hela tiden? Som igår tänkte jag bara sova 30 min på dagen så jag satt mobilen på väckning men vaknade 3 timmar senare! Måste ha stängt av larmet för jag var så trött! Idag la jag mig en sväng för jag var så himla trött och vaknar nu först efter 4 timmar!

Kanske beror det på det regniga, tråkiga, gråa vädret? + att jag inte druckit någon redbull sugarfree idag? Jag dricker ju inget kaffe utan mest coca cola zero och redbull för att få i mig koffein.

Ja inte vet jag men trött som bara den är jag! Jag som hade tänkt komma iväg på spinning idag men så blev det icke!

Ska försöka ta mig iväg på yoga imorgon bitti iaf! Sen får vi se om jag kan låna min kompis hund och gå ut och gå med den!

Visst är han söt?

 

Presentation

Omröstning

Vad är du mest rädd att få för komplikation? OBS! Man behöver inte få någon komplikation alls av sin diabetes!Är bara nyfiken!
 Nedsatt syn/förlora synen
 Amputera
 Njurförändringar
 Hjärt&kärl förändringar
 Annat

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Klocka


Ovido - Quiz & Flashcards